Meny

Venus 2

Har åkt hem8 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Jupiter 2


VENUS 2 är en svart honkatt född i oktober 2015.


Hon och Jupiter kom till Katthemmet för omplacering då deras husse skulle flytta till ett boende som inte tillät katter.


Fd akutmatte berättar

Venus var blyg de två första veckorna hos oss, men har sedan vågat sig fram blivit helt bekväm i lägenheten och med människorna i den. Spinner ofta, tycker om att kela och bli klappad på sina villkor - helst gosar hon nära och tycker om att bli kliad under hakan. Hon kommunicerar ibland med oss genom att jama eller krafsa på dörren när hon vill komma in i ett rum.  Väldigt snäll katt som aldrig har klorna ute, inga problem med att bli buren och trots att vi behövde ge henne tabletter (ingen favorit) så visade hon sig aldrig irriterad på oss. Tycker om att leka om vi tar fram en leksak, men leker sällan på egen hand. Leker dock ofta på kvällen med Jupiter - när vi gått och lagt oss hör vi hur de springer efter varandra runt i lägenheten. 


Det har fått bli några vändor till veterinären för Venus. Dels för tänderna och dels för hennes astma. Hon har TR och munnen är klar för idag, men risk finns såklart att fler tänder behöver dras senare i livet. När det kommer till astman använder Venus en inhalator morgon och kväll. Och hon är extremt duktig på att andas i den och kan nog tävla om priset "världens mest medgörliga katt". 


Venus och Jupiter söker ett gemensamt hem utan småbarn där de får mycket kärlek.


Venus och Jupiter åkte hem 230601.

Venus (8)_red Venus (3)_red Venus (12)_red JupiterochVenus(10)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen