Meny

Aang

Har åkt hem1 årHankatt

OBS! Ska flytta till samma hem som Appela.


AANG är en svart hankatt född ca maj 2023.  Han kom till Katthemmet tillsammans med sin syster Appela från ett vanvårdshem. 


Fd akuthusse berättar

Appela och Aang kom till oss som små skygga kattungar i slutet av augusti. Genast sprang de in under soffan och gömde sig, och smög endast ut om nätterna för att äta. Men, tidigt anade vi en nyfiken lekfullhet. När vi viftade in vippan under soffan fick vi genast svar. 

Med tiden blev de tryggare, och deras olika personligheter började urskilja sig. Appela är väldigt sprallig och utåtriktad, hon älskar att busa och leka, både med oss människor och med sin bror. Hon älskar också att gosa. Hon är nyfiken av sig och söker ständigt, och framgångsrikt, nya sätt att söka kontakt på. Aang känner sig mer bekväm med att hålla sig i bakgrunden. Han är lite blygare än sin syster. Han kräver lite mer engagemang och tålamod med lek, men när han väl är igång vill han gärna inte sluta. 

Trots att de älskar att leka med oss människor, finns det nog inget de älskar mer än att leka med varandra. De är två små tvillingsjälar, som älskar att umgås, och helt enkelt hör samman. Det är två små busiga, roliga, pratglada, gosiga och väldig speciella små själar - som det är en stor gåva att få dela hem tillsammans med.


Syskonen söker ett gemensamt hem utan småbarn, lite äldre barn tror vi ska gå bra.


Aang & Appela flyttade till sitt nya hem 2024-01-27. 

Aang (6)_red Aang (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen