Meny

Adeline

Har åkt hem2 årHonkatt

ADELINE är en bruntabby honkatt född ca april 2022.


Kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös på Ingarö.


Fd akutmatte berättar:

Adeline är en supersöt liten svanslös katt som värderar egentid och egen plats. Hon bodde hos mig i tre månader efter att ha levt ute hela sitt liv. Därmed var hon väldigt skygg och människorädd i början, helt förståeligt. I lägenheten gillade hon att ligga under sängen på sin filt med sina leksaker och vila. Ibland när jag kom hem satt hon uppkrupen i garderoben två meter upp där hon kunde spana ut på omgivningarna. Då och då satt hon i fönsterna och spanade på förbigående. 

Hon vågar sig ännu inte helt fram utan i sådana fall under stillsammare stunder. Då kan hon gå runt i rummet och titta runt.

Hon behöver ett tryggt hem där det med fördel finns något ställe hon kan sitta högt uppe på och spana ut över rummet. Ett hem som utmanar skyggheten och lyckas locka fram henne. Vi vill att hon ska få en kattkompis som kommer hjälpa henne att bli mer social.


Under sin tid på Katthemmet har Adeline öppna upp sig och visat en mycket gosig sida. Hon är lite försiktig till en början men när hon väl kommit igång kan hon knappt få nog av gos.


Adeline åkte till sitt nya hem 240206

Adeline (5)_red Adeline (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen