Meny

Trollet 2

Har åkt hem6 årHonkatt

TROLLET 2 är en gråtabby och vit honkatt född ca 2017.


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hennes matte inte längre kunde ta hand om henne. Trollet fick ett nytt hem juli 2022 men kom tillbaka i april 2024 då ägaren inte längre kunde ta hand om henne.


Akutmatte berättar
Trollet är en kärleksfull buff-galning som älskar att bli klappad och gosad med. Dock kombinerar hon det med att vara lite harig, speciellt när hon är nyinflyttad.
Den första tiden vågade hon inte gå ut från sitt trygga klätterträd, men älskade att bli klappad när hon låg därinne. Sakta men säkert utvecklades hon till en social och pratig tjej som älskar att buffa. Håller man fram en knuten näve får man en kattpanna mot den, supergulligt.
Hon är lite kinkig med mat. Den ska helst serveras på en plan yta, inte ur en matskål, och olika sorters blötmat har ratats med jämna mellanrum. Hon gillar fortfarande inte att bli fasthållen eller att bli lyft, men det kan komma att  ändras, med tanke på de framsteg hon har gjort på några veckor. 
En superfin katt som söker ett lugnt hem utan barn där hon får fortsätta blomma ut om man ger henne kärlek och lite tålamod. 


Trollet vill komma till ett lugnt hem som ensamkatt och utan barn.


Trollet åkte hem till hem nummer två 240429.

Trollet (1)_red Trollet (3)_red Trollet (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen