Meny

17 dec 2014

Lottie

Vi fick hem lilla Lottie för bara två veckor sedan. Hon var väldigt nyfiken men helt ovan vid människor och spenderade de första dagarna under vår säng så länge vi var vakna. På natten kunde vi ibland höra henne tassa omkring och undersöka sovrummet...

Eftersom Lottie är så obotligt nyfiken så har det gått fort för henne att vänja sig vid oss tvåbeningar, och redan efter ett par dagar så vågade hon sig fram för att spionera på vad vi gör hela dagarna. Hon fick även genom en springa i dörren till vardagsrummet hälsa på den redan inneboende katten Aramis, vilket var mycket roligare än oss människor! De gånger Lottie och Aramis har fått vara i samma rum så har hon följt efter honom som en liten skugga.

Sedan några dagar tillbaka har Lottie till och med vågat komma fram och nosa på en hand, och bli klappad. Hon börjar spinna som en liten, liten motor och gosar entusiastiskt. Det är fortfarande lite otryggt när vi rör oss omkring henne för hastigt, men hon är så modig och det känns som att hon börjar trivas här.

Vi är helt kära.

Hälsningar Ellinor och Jo

Suzanne, volontär 11:41, 18 december 2014

Underbar bild på Lottie och Aramis. Han kommer hjälpa henne att snabbt förstå att ni på 2 ben faktiskt är riktigt mysiga att ha att göra med.

Christina Åberg 23:04, 18 december 2014

Å va mysigt, min bror hittade Lotti på sitt jobb, där satt en liten rädd kisse mitt i damm och stora maskiner. Jag är så glad att hon fick ett hem.
Kram

Margit, volontär 09:11, 22 december 2014

Tänk att det kan vända så fort - helt underbart! :-)

    Skriv en kommentar



Lottie dec 14-3 Lottie dec 14-2 Lottie dec 14

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen