Meny

24 dec 2014

Bovar & Noahs julhälsning

Hej

Här kommer en liten julhälsning från solkatterna Smoky (Bovar) och T-Rex (Noah).

 

Vi har det bra och nu är vi slöa efter allt julstök. Städning är det värsta som finns. Hur kan människor ställa till det så in i vassen när de kallar det att städa. Stökigare än någonsin men det blir ju fint när de är klara. Vi katter tar det säkra före det osäkra och tar betäckning högst upp i klösträdet eller längst in under soffan. Hjälpa till skulle aldrig falla oss in.

 

Det blir ingen gran i år heller, Husse o Matte tycker att jag, T-Rex, gick för hårt år granen för 2 år sedan så de skall vänta något år till innan det kommer in en gran igen. Vi fick en stor kopparbunke med tallris i stället men det finns kulor (kattsäkra) i den också så när Husse o Matte tänker sova tar vi och plockar ner några och sedan har vi kul-race över golvet. Låter väldigt häftig för oss katter men mindre häftigt för de som skall sova hihihi.

Smoky har varit och plockat tandsten, det var mindre kul, han var lite omtumlad när han kom hem och ville bara vara i fred men nu är han som vanligt igen och vi har just haft en brottningsmatch på lekmattan. Vi har en egen matta där man kan leka och håra ner så mycket man vill. Det är enklare att leka på mattan, det är så halt på golvet.

 

De har klippt klorna på oss också och jag, T-Rex, tänkte inte på det utan for upp i vårt höga klösträd och utan klor så for jag ner igen. Husse o Matte visste att det skulle hända, för det händer varje gång klorna är klippta, så de hade ”bäddad” med kuddar runt om så jag inte skulle landa hårt men jag landade inte på kuddarna utan på huvudet på matte. Det var hårt, jag gjorde inte illa mig men matte fick ont i huvudet och i en arm. Nu tar jag det mycket lugnare när jag tar mig upp i trädet. Husse o Matte tror att jag kanske lärde mig något av den resan.

Nu önskar vi och vår familj alla en riktigt GOD JUL o ETT GOTT NYTT ÅR.

 

Matte skickar en extra julhälsning till Basco, hennes skyggisfadderkatt som gjort så stora framsteg, att vi nu håller tassar och tummarna för att han snart får flytta till sitt alldeles egna hem.

 

PS om någon vill se hur man saboterar en julgran så finns det en film på You Tube https://www.youtube.com/watch?v=Z-IWy4TtHsA, några har nog redan sett den men den är värd att se flera gånger DS

Suzanne, volontär 14:33, 27 december 2014

Tänk vad 2-beningar är tråkiga! Varför ska ni inte få ha en gran när Bovar nu är så duktig på att "plundra" den? Gott Nytt År!

    Skriv en kommentar



Bovar-Noah dec 14-4 Bovar-Noah dec 14-3 Bovar-Noah dec 14-2 Bovar-Noah dec 14

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen