Meny

28 dec 2014

Danilo & Isse - 12 års-jubileum

Igår skulle vi haft fest och firat Alfreds (fd. Danilo) och min  (fd. Isse) flyttelsedag...det var 12 år sen vi kom hem från  katthemmet...Tänk er, HELA 12 år! Men Alfred är opigg, han mår inte så bra stackaren. Han har problem med magen och tappar i vikt mellan varven. Veterinären säger att han ska få äta det han tycker bäst om, bl.a. fläskkarré och lax, vilket vi alla tycker om (mattes o husses "kattmatskonto" har stigit kraftigt), dessutom får han magmedicin, vilket han inte är så glad över. I dag slickade han tom i sig lite vispgrådde (vilket han aldrig tidigare gjort), självklart laktosfri. Tack och lov hänger han med, han blir ju 14 år nästa år och jag blir 13 (Anci=Anne-Christin 12 o Moa=Bittra 9), vi börjar bli gamla hela gänget! Jag mår iaf bra och det gör tjejerna också!

Ni må tro att matte och husse är glada, lyckliga och tacksamma över att Alfred och jag har tagit hand om dessa tvåbeningar så länge :) Vi älskar dom och dom älskar oss över allt annat!

Nospussar och gos från mig, Emil, och Alfred
/matte Incan

Fiabolin@hotmail.com 07:12, 2 januari 2015

Hej,
vad tiden går, känns inte som det var så länge sedan. Tråkigt med Alfred och hans mage. Hoppas han blir bättre igen. Det är tufft att ha ett gäng gamla katter men man får tänka på allt roligt man haft med dem när åren börjar sätta sina spår. Jag kramar er alla och önskar er ett gott 2015.
Anne-Chriatin

    Skriv en kommentar



Danilo-Isse dec 14-4 Danilo-Isse dec 14-2 Danilo-Isse dec 14-3 Danilo-Isse dec 14

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen