Meny

8 dec 2014

Celia

Hej,

Juli 2013 flyttade Celia hem till oss från Katthemmet. Hon bosatte sig i kattlådan de första timmarna och de närmaste dagarna höll hon sig så långt bort från oss som möjligt. Men sedan började det långsamt vända. Vi döpte om henne till Pixel när vi insett att hon inte alls var den lugna, tillbakadragna katt som vi först trott utan en helt vild och galen katt som hade laddat batterierna med 3 års uppdämt lekbehov och som fullkomligt exploderade när hon väl började känna sig lite hemma.
Nu, ca 1 1/2 år senare, så är den mesta av hennes rädslor som bortblåsta. Hon hälsar på främlingar, spenderar alla mornar och kvällar i sängen med oss och kommer dragandes med någon av sina leksaker (oftast hennes favorit, en söndertuggad gul mus) så fort hon inte fått uppmärksamhet på x antal minuter och låter oss veta hur förjäkligt livet är utan lek med långdragna mjauuuuuuuu. 

Tack för att vi fick ta hand om Pixel!
Sol & Johannes

Suzanne, volontär 10:27, 9 december 2014

Det är alltid lika roligt att få höra hur det går för våra f.d. gäster. Särskilt dem som haft det litet tufft tidigare i livet och nu njuter i fulla drag tack vare sin nya familjs kärlek och tålamod.

Fortsätt hålla din familj sysselsatt med lek, Pixel!

    Skriv en kommentar



Celia dec 14-4 Celia dec 14-2 Celia dec 14-3 Celia dec 14

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen