Meny

31 okt 2017

Nadeen & Nixon

Hej Sthlms katthem! 


Nu har vi haft Nixon och Nadeen hos oss i 1 vecka. De har fått jättebra kontakt med vår "gammel" katt Knasen och följer honom och gosar med han och blir tvättade av honom. Nixon är verkligen nyfiken! Han har anpassat sig jättebra och är överallt hela tiden. Han älskar när vi leker med honom (tom när vår 2 åring gör det!) och han gillar att gosa med mig och sambon. Nadeen är fortfarande väldigt ängslig och rädd, men har under senare delen av veckan börjat kolla runt själv och med killarna och även leka med sambon och mig. Det känns som att de börjar vänja sig och gilla att vara här, och vi älskar dem. Även vår 2 åriga son älskar dem och blir överlycklig när han ser dem och skriker: issar! Men han verkar förstå att de är små och rädda så han närmar sig dem inte om inte sambon eller jag är med. 
Bifogar några bilder på dem.

Tack snälla för dessa underbara katter som förgyller våra liv och vardag, de har till och med fått "gammel" katt att liva upp! (Han är tydligen runt 17 år).

Här finns ett par videosnuttar: 1 och 2

Gerd, värdinna 00:47, 3 november 2017

Så härligt att höra att det går så bra. Knasen är helt underbar som tar emot dem så fint. Kan ju annars vara jobbigt för en äldre katt. Fortsatt lycka till!

    Skriv en kommentar



Nadeen-Nixon nov 17-2 Nadeen-Nixon nov 17 Nadeen-Nixon nov 17-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen