Meny

31 jul 2018

MacEwen & MacBain

Hej Katthemmet!

För snart ett år sedan (september 2017) hämtade vi hem MacBain och MacEwen. Vill berätta att allt gått mkt bra. Det har tagit sin tid, från gömstället i garderoben i flera veckor till att vara i samma rum som oss, ligga bredvid på soffan och våga sova på sängens fotända.

De är mycket sällskapliga men vill fortfarande ej bli klappade. Bästa kompisar, leker och tyr sig till varandra, sover tätt samman. Nu lyssnar de också till sina nya namn; Putte och Nisse!

I våras fick de en egen uteplats med kattlucka från köket, som de älskar att vara i. Sedan ett par veckor tillbaka har de nu också vant sig vid utelivet här på Ingarö. Det är helt underbart att se dem skutta ut varje morgon! De håller ihop och stannar mest runt huset, kommer när vi ropar till middag och sovdags. Så söta!

Tack för att ni gav oss möjlighet att lära känna dessa små grabbar, som vi håller mycket kära!  Bifogar några bilder på killarna.

Bästa hälsningar,
Johan Colding och Elisabeth Serrander



Suzanne, volontär 10:19, 6 september 2018

Tack för den fina uppdateringen om livet för killarna på Ingarö. Hoppas det blir många, många fina somrar för dem att njuta av livet. <3

    Skriv en kommentar



McBain-McEwan juli 18 McBain-McEwan juli 18-3 McBain-McEwan juli 18-4 McBain-McEwan juli 18-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen