Meny

20 dec 2018

Vaddon - 2 år i nya hemmet

Idag (2018-12 17) är det 2 år sedan den här lilla busen flyttade hem till oss från Stockholms katthems skyggisavdelning. Han var den skyggaste av de skygga och gömde sig när jag kom på besök, på katthemmet, och ville inte komma fram. Alla andra katter på avdelningen kom fram och kollade mig åtminstone en gång var, men Vaddon (som han hette då) ville inte. 
Han kom hem till oss och gömde sig i...
Vaddon dec 18
20 dec 2018

God Jul från Hasse & Bosse

Härmed skickar vi en julhälsning från våra underbara pojkar!! 
God jul och Gott Nytt År.
Kramar och kärlek från oss.Blanco (fd Hasse), Blue (fd Bosse 4), Amanda och mamma Karin

20 dec 2018

Inis, Häkkinen & Busen

Hej.
Här kommer en julhälsning från Senna (tidigare Busen), Häkkinen och Tina (tidigare Inis).
Senna och Häkkinen flyttade hem till oss i oktober 2014 och i maj 2017 fick de sällskap av Tina. Tina var väldigt blyg till en början och det är egentligen först det senaste halvåret som vi har märkt att hon känner sig trygg hos oss och t.o.m. sover i min och sambons säng på nätterna. 
Dock...
Busen Inis Häkkinen dec 18
4 dec 2018

Agneta - uppdatering

Hälsning från Sherine (Agneta) Hon varit hos mig sen slutet av augusti. Det har varit så roligt att se utvecklingen. Det tog två månader att få henne acceptera mina två andra katter. Speciellt Leo som försökte leka med henne så fort hon kom ut från soffan. Men nu allt flyter på; hon går på lådan och blir inte rädd för dammsugaren som gjorde att hon kissade på sig första gången. Men att följa denna...
Agneta nov 18
4 dec 2018

Corazza - uppdatering

Den här lugna damen på snart 9 år kom till oss som ungkatt på under ett år.Då extremt törstig, fick panik om det inte fanns minst två ställen i huset att hitta vatten på. Nyfiken som få, har lekt akrobat på varenda gardinstång flera gånger, och många julgranskulor har under åren fått kastas efter lek.Nu har den spralliga tjejen blivit en dam. Gardinstänger är inte ett akrobat nummer längre, dock så...
Corazza dec 18
29 nov 2018

Ahab

För ca ett halvår sedan adopterade vi en skranglig, skygg, smoke-grå, strävpälsad liten katt från er. Nu har vi en smått rundlagd, sällskaplig, svart (med ett vitt morrhår) och silkeslen herre, som har tagit plats i vårt hem och våra hjärtan. 
Den tidigare katten i hushållet, en dam vid namn Sammet (från Uppsala Katthem), var inledningsvis rätt skeptisk till denna nya förmåga som tydligt visade...
Ahab nov 18 Ahab nov 18-2 Ahab nov 18-3
29 nov 2018

Nanne & Fate

Hej,
Här kommer en härlig video och två bilder på våra älskade katter som hos er hette Nanne och Fate men hos oss har fått namnen Majsan och Simba (Majsan är den sköldpaddsmönstrade och Simba den gråvita). Dom älskar verkligen varandra och har så kul ihop, jagas, leker, tvättar varandra, sover gärna ihop på sängen eller på varsin stol under köksbordet.
Majsan är lite försiktigt av sig och gillar...
Nanne-Fate nov 18 Nanne-Fate nov 18-2
27 nov 2018

Ilsa & Rick - 5:e flyttelsedagen!

Lilla My och Rufus (f d Ilsa och Rick) firar fem års flyttelsedag.
De senaste två åren har varit mycket händelserika, först har vi hjälpt husse med doktorsavhandling och tidningsintervjuer och sedan har det varit väldigt mycket gäster!
Lilla My går alltid en runda och vädrar vid 21.30 men inte alla förstår att då är det dags att gå.
Hon har också fått höftartros men med glukosamintabletter och Metacam...
Ilsa-Rick nov 18-4 Ilsa-Rick nov 18-2 Ilsa-Rick nov 18-3 Ilsa-Rick nov 18
27 nov 2018

Indy

Indy kom hem till mig sommaren 2007 när han var 6 år. Han är en underbar liten filur som jag älskar så mycket! 
De första åren var han väldigt försiktig och ganska rädd för ljud. Han ville gosa en del men trivdes allra bäst uppe på en bokhylla med god uppsikt över vardagsrummet och hallen. Han visade tydligt att han ville ut, men helst på kvällen för det var lättare att vara modig i skymningen....
Indy nov 18 Indy nov 18-2 Indy nov 18-3
21 nov 2018

Gunvald

2 månader under en soffa, längst in i hörnet . Skygg och endast vara framme på natten när jag och dottern sover. Vi har preppat med kattleksaker och 4 st ”igloos” samt 2 roliga klös/katt-träd. Exakt så trodde jag att det skulle bli när vi äntligen fick välkomna Gunvald , en skygg 8-åring till sitt nya hem. 
Men såhär blev det istället…i olika rum under en lämplig möbel första 2...

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen