Meny

27 jan 2019

Elsa 4

Nu har Elsa bott hos mig i 2 mån och vi gör nya framsteg varje dag. Hon var väldigt nyfiken och orädd när hon kom men jag fick absolut inte komma nära, då markerade hon med både tänder och klor. Så jag satte mig ner på golvet och till slut började hon närma sig försiktigt. Jag kunde klappa lite lätt några sekunder åt gången och vi ökade på kliandet successivt.


Elsa är väldigt pratsam och hon har många olika läten som jag börjar förstå mer och mer. Hon både kvackar och bräker, låter hur kul som helst! Hon har ett speciellt mjau när hon hämtar mig för att visa att hon bajsat.


Hon är jättebusig, svårt att tro att hon snart blir 10 år. Hon vill vara med överallt och hjälper gärna till med disken.


I början sov hon i en garderob men nu ligger hon gärna bredvid mig i soffan eller i en fåtölj mitt i rummet och är helt orädd.


Det bästa hon vet är att sitta på balkongen och titta på fåglarna i parken, det är jättespännande.


Numera hoppar hon ofta upp i soffan bredvid mig och tigger gos, det trodde jag aldrig skulle hända. Och igår kväll kom hon t.om upp i sängen en liten stund, så kanske hon vågar sova där snart.


Jag är så glad att hon verkar trivas med mig, för hon är världens bästa katt!


Hälsar
Towe och Elsa

Gerd, värdinna 01:50, 3 februari 2019

Fina lilla Elsa, så underbart att höra om framstegen. Det låter som att hon mycket snart sover i sängen. Det är så roligt att konversera med sin kisse. Allt gott framöver till er båda.

Towe Martín 09:17, 13 februari 2019

Igår kväll så hoppade hon upp i sängen och tiggde gos ganska länge. Mitt i natten vaknade jag av att hon låg nära och sov under täcket. Hurra! ??

Gerd, värdinna/volontär 17:01, 19 februari 2019

Oh, så härligt!!! Grattis till er båda!

    Skriv en kommentarElsa 4 jan 19 Elsa 4 jan 19-2 Elsa 4 jan 19-3 Elsa 4 jan 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen