Meny

3 jan 2019

Bilbo - uppdatering

En liten hälsning från Mimmi som hette Bilbo för drygt 10 år sedan då vi adopterade henne från katthemmet. Mimmi mår bra, hon är världens snällaste och raraste katt. Vi bor på landet så hon har kattlucka med fri utegång, dock alltid hemma på nätterna. Hon har fått två hundkompisar på senare år och hon kommer så bra överens med dem också. Människor är hon inte så road av, förutom husse och matte förstås. Kommer besök går hon hemifrån och kommer hem när gästerna åkt. Vi är så glada att vi fann varandra hösten 2008.Anneli 21:24, 7 januari 2019

Hoppas att Mimmi och familjen får många fina år tillsammans. Vilket bra liv hon har fått på landet. Så ska alla katterna bo

    Skriv en kommentarBilbo jan 19

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen