Meny

1 apr 2019

Halona

Hej Katthemmet!


 Här kommer en hälsning från Idun (fd. Halona)


I snart fyra månader har Idun bott med oss. Det var en försiktigt och blyg, men samtidigt väldigt nyfiken katt som flyttade hem i november förra året. De första veckorna var det längst in i hörnet under mattes och husses säng som gällde, men med tiden har vi sett stora framsteg! Från en katt som inte visade sig har vi nu en katt som gillar att utforska och röra sig runt i hemmet. Helst ligger hon på sittpuffen i vardagsrummet eller på mattor och sträcker på sig (ofta precis där matte eller husse ska gå förbi). Fönsterbrädet är också populärt. Idun vill ha koll på vad som händer.


Små steg i taget, i Iduns takt. Säkerhetsavståndet till matte och husse har gått från att det är läskigt att vara i samma rum  till 5m, till 2m, och nu bara några decimeter. Har man en godbit får man klappa. Vi är så glada åt vår senaste familjemedlem, och hoppas att hon med tiden ska bli ännu tryggare!


 Idun, Max och AgnesSuzanne, volontär 12:03, 2 april 2019

Underbara bilder och riktigt stora framsteg för lilla nyfikna Idun/Halona. Nyfikenhet är en bra egenskap som underlättar för oss att få kontakt.

    Skriv en kommentarHalona mar 19 Halona mar 19-2 Halona mar 19-3 Halona mar 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen