Meny

29 apr 2024

Vivvi & Maggie

Maggie och Vivvi com till oss i januari 2010 när de var ungefär ett halvår. Vivvi fick somna in i december förra året pga någon form av njurcancer, Vi visste sedan något år tillbaka att vi hade henne på lånad tid. Maggie har tacklat av under den senaste månaden och det visade sig att hon hade långt gången cancer i magen så hon fick somna in i torsdags, mindre än ett halvår efter sin syster.


Vivvi var en kärleksfull och pratsam katt med gott om egna åsikter. Hon kom nästan alltid när man ropade och hon svarade alltid när man pratade med henne. Hon hade väldigt många tonfall så att man kunde ha riktiga diskussioner. Hon ville gärna ligga så nära som möjligt, helst i ansiktet på en, när hon ville gosa och då var det inte lönt att protestera.


Maggie kunde vara lite reserverad, vaksam och var väldigt mycket på sina egna villkor, men hon var alltid med och var nyfiken på allt som hände. Hon var väldigt kelig och ville gärna vara nära. Hon hade sina rutiner och gillade inte när saker ändrades. Hon gillade aldrig att äta ur matskål så hon fick sin mat i en aktivitetsboll.

Nu är huset tomt och tyst och vi saknar våra fina katter mycket.


    Skriv en kommentar



Maggie-Vivvi_minneslund 2 Maggie-Vivvi_minneslund Maggie-Vivvi_minneslund 3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen