Meny

Katthemmet 17 september 080
Ablah
Vanilla Ice

Medlem

MEDLEM I FÖRENINGEN STOCKHOLMS KATTHEM

Att vara medlem i Stockholms Katthem innebär att du får möjlighet att påverka vår verksamhet genom att delta på årsmötet och välja styrelsefunktionärer. Du kan också lämna in motioner/förslag på hur verksamheten kan förändras. Våra medlemmars synpunkter är en viktig del i vår verksamhet.

Medlemsavgiften är 350 kr  per kalenderår, förutom för pensionärer och studerande som betalar 200 kr. Vi har också något vi kallar livslångt medlemskap, perfekt present till kattälskare, då är avgiften 3000 kr.

Du kan också vara trygg med att du blir medlem i en seriös förening vars insamlingar t.ex. kontrolleras då vi har 90-konto, läs vad 90-konto är.
 
På veterinärkliniken i Bromma Blocks http://www.zoo.se/produkter/ veterinar.html får du mot uppvisande av medlemskort i Stockholms Katthem förmånliga priser vid vaccination 200:- (gäller ej rabies) och chipmärkning av katt 200:-.
 
Du har även 10% rabatt på ordinarie priser vid köp av tillbehör till katt på Djurmagazinet Farsta.

Om du vill bli medlem, fyll i formuläret nedan. Glöm inte skriva till om du är studerande eller pensionär. (Om du redan är medlem men vill ändra dina adressuppgifter kan du maila till register@katthemmet.nu)

Tipsa gärna en vän om möjligheten att bli medlem.

Namn
E-post
Adress
Postnummer
Ort
Meddelande
 

Vi söker volontärer!

Kalendern 2020 är här!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen