Meny

22 okt 2019

Sigurd & Signilda

Hej!

Nu har kisarna varit hemma hos mig i två dagar och nu äter och dricker de båda två och tittar runt i lägenheten. Signilda kom fram efter ett par timmar redan första kvällen och tittade sig omkring men Sigurd låg under soffan och tryckte ett helt dygn. Igår kväll kom han i allafall äntligen fram och efter att ha tittat sig omkring en stund hoppade han upp i min säng, där jag precis hade bytt till rena lakan, och bajsade en ordentlig hög på mitt täcke. Nåja, nu är sovrumsdörren stängd när jag inte är hemma och gästsängen har han inte satt sig i. Och Signilda går i kattlådan, så han lär sig nog.

Här är en film jag nyss tog där de har slagit sig ner i varsin del av soffan och tvättar sig efter att ha ätit middag:

https://youtu.be/1KDRMnnoNMU


Tack för de fina kisarna, jag är väldigt glad för dem!

Vänliga hälsningar,
Niki WesterbergSuzanne, volontär 16:34, 23 oktober 2019

Vad härligt det ser ut på filmen. Och det gläder mig att du tar det lugnt med missödet i sängen. Han ville kanske lägga sin doft ovanpå din, men det är inte drömscenariot som kattägare. Fast trots allt enklare att ta hand om än när de har kissat i sängen och precis allt är genomblött. Sigurd kommer säkert till ro och använder toaletten istället vad det lider.

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen