Meny

26 dec 2019

Elisia

Hej!

Här kommer en solkattshälsning från Elisia som nu mera kallas för Lilo. Vi har sedan tidigare adopterat Naruto och Barkley från katthemmet och Barkley var supernyfiken från första stund, Naruto var mer reserverad. Lilo fräste och morrade en del åt sina nya bröder dom 2-3 första dagarna, Naruto svarade med morr och fräs men Barkley sa inte ett knyst han var bara nyfiken och höll sig oftast på ett respektfull avstånd. Men dag 4 var det som att dom alltid hade bott ihop, dom lekte, mös och sov tillsammans, tvättade varandra och allt fräs och morr var som bortblåst. Från dag 1 har Lilo varit supermysig mot oss tvåbenta i familjen, stora som små.


Hon är fortfarande besatt av mat och tigger hela tiden eller snor vår mat från bordet om man råkar lämna det obevakat ens en kort stund. Det märks att hon antagligen haft skralt om mat tidigare i livet. Hon är en fantastisk liten familjemedlem som mer än gärna tar för sig av gos, klappar och pussar. Hon pussar även mer än gärna tillbaka när man myser. Att sova i sängen med oss andra och gärna på en tvåbent är favoriten. Det är alltid massor med bus på gång så det är fullt ös hela tiden. Hon är en så självklar familjemedlem att det är som att hon alltid funnits här hemma.


Tack för att vi fick hem den goaste lilla tjejen som finns❤️ Hälsningar Familjen Söderlund 

Suzanne, volontär 12:59, 27 januari 2020

Det är alldeles för länge sedan jag kom ihåg att läsa Solkatter märker jag. Vilka fina bilder på hela gänget! Tack för att ni valt att adoptera katter från Stockholms Katthem

    Skriv en kommentar



Elisia dec 19 Elisia dec 19-2 Elisia dec 19-3 Elisia dec 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen