Meny

26 dec 2019

Ilo & Ibbe

Nu har vi haft turen att få ha ilo & ibbe hemma hos oss i 5 månader. 

Dom har såklart fortfarande mycket glädje i varandra och deras eftermiddagsbus är återkommande varje kväll här hemma. Annars har dom båda blivit lite tjockare då dom fick några semesterkilon som inte riktigt jobbats bort än men är på god väg.


I början tydde dom sig mestadels till varandra med var nyfikna på deras nya hem och familj, idag ska dom båda vara med där vi är, så även om vi är i varsin del av lägenheten så ser dom till att hålla koll på oss och vill gärna mysa eller busa. Deras och framförallt ILOs nyfikenhet är fortfarande väldigt underhållande då hans största nöje i livet är att ligga på allt nytt som kommer innanför dörren de är allt från kläder, tidningar eller matkassar till kartonger och kattsandslådor. Och apropå kartonger så är det Ibbes favorit att bita sönder kartonger och lådor till små bitar som återfinns i hela lägenheten efter en kväll.


För oss har deras intågande i våra liv inneburit många skratt, kärlek och värme. Och vi är tacksamma och glada att just våra katter och bästa vänner fanns hos er och väntade oss! 

Suzanne, volontär 13:00, 27 januari 2020

Vilka härliga bilder och uppdatering från de små herrarna.:-)

    Skriv en kommentar



Ilo-Ibbe dec 19-22 Ilo-Ibbe dec 19-4 Ilo-Ibbe dec 19-3 Ilo-Ibbe dec 19

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen