Meny

28 apr 2019

Burke & Juliette

Hej,


Jag heter Congcong och vi fick våra katter Momo (Juliette 2) och Burke från er. 


Idag har Burke bott hos oss precis ett år, därför vill jag skriva och berätta lite om hans framsteg till er. Han var lite försiktig i början, men efter några dagar kände han sig lite tryggare och ville komma ut och hälsa på oss samt Momo. Han tyckte att det var läskigt men fortfarande spännande. Burke tycker ganska mycket om Momo, och momo accepterar honom som rumskamrat. Ibland blir han lite jobbig för henne, när han vill leka med henne (hoppar på henne, jagar henne, leker med hennes svans….), då blir Momo otålig. Han försöker alltid att äta upp momos mat, på grund av detta äter de separat nu.


Nuförtiden är Burke väldigt gullig, pratig och vänlig. Han vill vara nära med människor, han tycker om att gossa, sova på oss och ligga på knä. Han är lekfull och sin favoritleksak är en mus som är knuten till ylle, så att han kan leka apport. En av hans konstiga hobby är att stirra på toaletten. Han gillar att stå vid toaletten och vänta på att spola, sedan hoppar han upp och tittar på det, ibland försöker han till och med att röra vattnet.


Momo är en lynnig katt. Hon tycker om att gossa tills hon känner att det räcker. Hon blir gammal och veterinär sa att hon är ungefär 13 år nu. Hon får ont i ryggen och ben , den jobbigaste tiden för henne är varje natt eftersom hon behöver få medicine, hon tycker inte om den. Men efteråt kommer hon till oss och lägga ner med oss, hon hatar inte oss på grund av medicin, vad bra! Också, hon älskar att sova bredvid min kudde. Den jobbigaste tiden för oss är varje morgon, hon börja tigga för mat klockan 6. Repa dörren, sängen, fönster och bordet, slå och sitta på våra huvud, bita på vårt ansikte…. Allt…. Men vi älskar henne och honom….


Det finns mycket att skriva men jag tänker att sluta här. Jag hoppas att ni förstår hur glada momo och burke blir nu. Och vi vill säga tack till er eftersom ni ger alla katter chanser att få ett nytt hem.  Hoppas ni har en fin dag!


Med vänliga hälsningar
Congcong/ Zimon    Skriv en kommentarBurke-Juliette2 apr 19 Burke-Juliette2 apr 19-3 Burke-Juliette2 apr 19-2 Burke-Juliette2 apr 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen