Meny

28 apr 2019

Ferne

Hej alla på Katthemmet!

Tänkte berätta lite om hur det går för min underbara lilla Ferne och mig. Vi har bott tillsammans i snart sju månader. Första dagen hemma gömde hon sig under soffan i två timmar, sen har hon varit framme.

Hon är en skygg kisse, så jag får inte ta henne, men hon vill väldigt gärna bli borstad och klappad, om hon ligger på ett tryggt ställe. Hon säger själv till, när hon tycker det är dags, genom att jama och lägga sig till rätta, så det blir några borstningar och klappar varje dag.

Hon är väldigt pratglad och svarar när jag pratar med henne. Hon försöker lära mig vad jamandet betyder. Kanske tycker hon, att matte är lite trög ibland. Hon älskar att klättra på sina hyllor och att sitta och titta ut genom fönstret.
Hon har massor av leksaker, som hon tycker om och allra roligast är det att leka, när matte är med. På nätterna är det ofta full rulle.

Hon vill vara där jag är och även följa med på toa. Hon gillar att kolla vad som finns i garderober och lådor.
Ibland sover hon en stund i mattes säng och när matte stigit upp älskar hon att leka kurragömma under täcket.

Vi gör framsteg hela tiden. Hon tar gärna emot mat ur min hand och vill nosa på mig när jag borstar henne.
Hon behöver mer tid, men med tålamod tror jag, att hon kommer att bli en riktigt trygg kisse.

Kramar till er från
Ferne och Gerd

Ingrid (volontär) 14:29, 30 april 2019

Men å så bra att Ferne har fått en matte som förstår att det tar lite tid att bli en trygg kisse. Jämfört med när hon bodde på Katthemmet har hon ju gjort fina framsteg! Jag önskar matte Gerd och Ferne varmt lycka till i framtiden tillsammans!

    Skriv en kommentarFerne apr 19 Ferne apr 19-4 Ferne apr 19-3 Ferne apr 19-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen