Meny

13 maj 2019

Jerry & Indiana

Hej!

Här kommer en hälsning från Yatzy (fd. Jerry) & Indiana.


Yatzy har bott hos oss i 5 år nu och har blivit en sån sällskaplig katt! Han var så skygg & rädd i början, det tog nästan ett år för mig & min sambo för att vinna hans tillit, men efter det har det bara blivit framsteg efter framsteg. Han älskar att sova i sängen med oss eller ligga & mysa brevid en i soffan. Annars så gillar Yatzy att leka med vippor men boll-banor är den absoluta favoriten! Vi får fortfarande inte lyfta upp honon eller hålla i honom men han älskar att bli klappade och kliad, speciellt under hakan då spinner han högt. Vi är så glada & tacksamma för att  Yatzy finns i våra liv! 


Indiana har bott hos oss i 5 månader nu och har visat sig vara en riktig liten kelgris! Han är fortfarande lite försiktig men så otroligt nyfiken, han gillar att ha koll på vad vi gör och följer en från rum till rum. Han gillar att bli klappad och ligger gärna brevid och myser i soffan.


Yatzy & Indiana har blivit riktigt bra kompisar, de springer runt och busar hela kvällarna. Indiana ligger gärna i bakhåll bakom nån dörr & hoppar fram när Yatzy kommer förbi, vilket gett oss många skratt. Det är så mysigt att ha dem här hemma hos oss & vi ser fram emot många fler år med de fina missarna! 💕

Suzanne, volontär 14:48, 27 juni 2019

Vilka fina framsteg våra f.d. skyggisar har gjort hos er :-)
Tålamod och kärlek är ett framgångsrecept, vilket ni visar.

    Skriv en kommentarJerry-Indiana maj 19-2 Jerry-Indiana maj 19-3 Jerry-Indiana maj 19 Jerry-Indiana maj 18-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen