Meny

3 maj 2019

Nyles

En rädd liten kille, Nyles, som kom till oss i söndags. Vi lät honom bo i sovrummet ensam några dagar. Jag har döpt om honom till Ozzy.


På valborg så lät vi dem "göra sin grej" så att rangen skulle lösas. De blev inget bråk alls. Han fräste pga rädsla, Moxie som honom heter började direkt skicka honom. Han var rädd hela kvällen men vi lät dem vara ihop den natten och de gick bra. Han var dock fortfarande rädd när Moxie kom nära och även fräste lite. Men mot kvällen släppte allt. Han blev mer säker och till slut började dem leka och nu sover de ihop, leker för fullt och Ozzy har blivit självsäker. En helt annan kisse, han blir mer och mer självsäker. Ibland lite kaxig så att Moxie uppfostrar men de är otroligt fina ihop. Han mjauar när han inte ser henne. Mjauar när han är hungrig, osäker och ska gå på lådan. En jättefin, mysig och snäll liten kille.


Hälsningar Carro & Ozzy

    Skriv en kommentarNyles maj 19 Nyles maj 19-2 Nyles maj 19-3 Nyles maj 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen