Meny

10 okt 2020

Eartha

Hej, en liten hälsning från Eartha och mig! 

Hon har nu bott hos mig i fyra veckor och vi trivs så jättebra ihop. Hon är självklart fortfarande mycket skygg och hon har sin trygga bas under en fåtölj. Ganska tidigt såg jag spår av hur hon upptäcker sitt nya hem på nätterna - hennes leksaker och mattorna är lite huller om buller när jag kommer upp på morgnarna. Men nu jag ser allt mer av henne på dagarna och kvällarna. Hon kommer ut i köket när jag är där och hon har nyligen börjat äta även när jag är kvar i köket. Hon ligger gärna och gosar på en matta på kvällarna, även om det är på lite avstånd (bild bifogas). Hon ligger också mer och mer i fåtöljer och i min soffa på dagarna - inte bara under dessa möbler. Härom dagen tittade hon på tv för första gången (bild bifogas). 


Det är fantastiskt roligt att följa hur hon tar för sig allt mer och att hon känner sig lite mer hemma och trygg för varje dag som går! 

/Hälsar Eartha och Annika


annikki engström 20:29, 10 oktober 2020

Så härligt Annika att se "Tösen" Eartha som börjar göra sig hemmastadd hos Dig! Önskar allt gott till er!
Annikki-Earthas "infångare"

Gerd, volontär 13:03, 12 oktober 2020

Gläder mig mycket att få höra att söta ”Ärtan” som jag brukade kalla henne undan för undan blir trygg. Fint att få se fotona.
Ha det så bra tillsammans framöver och välkommen med nya framsteg.

Karin Tillman 20:43, 25 oktober 2020

Hej mamma Eartha❤️!!
Jag är din son Prinsen och blev infångad på Torö några år före dig. Vi är så lika. Min människa har visat foton på mig för dig eftersom hon jobbar som volontär. Jag har blivit väldigt gosig och kurrar högljutt. Vill du ha foton av mig, maila min människa:karinmarie.tillman@gmail.com

Annika Eriksson 23:57, 27 oktober 2020

Men åh, nu blir jag nästan lite rörd! Mailar gärna, Karin! Mamma Eartha blir allt mer fantastisk för varje dag som går - tillbringar nu merparten av tiden väl synlig i fåtöljer och i lek. Hon kommer närmre och närmre och blir allt mer trygg. Som sagt, jag mailar! 🌻

    Skriv en kommentarEartha okt 20-2 Eartha okt 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen