Meny

10 okt 2020

Maja 9

Det har gått tre månader sedan Majsan (fd Maja 9) flyttade in hos mig och det känns som vi känt varandra jämt. Hon kände sig omedelbart hemma och gjorde sig hemmastadd genom att överta en fåtölj och halva sängen sedan första natten. Majsan och jag har hittat en bekväm vardagslunk och har ett stort utbyte av varandra, hon har förgyllt min tillvaro på alla sätt och vis. Under sommaren fick hon prova på livet som utekatt vid några tillfällen, bland annat genom att jaga möss och klättra i träd under mattes stenhårda bevakning. På hemmaplan ligger hon gärna i solen på balkongen eller hänger med mig kring alla aktiviteter som matlagning, jobb framför datorn eller slappande i soffan. Livet med Majsan är underbart och jag är så glad att just vi hittade varandra!


Suzanne, volontär 14:00, 12 oktober 2020

Du får vara glad att Majsan låter dig ha halva sängen i alla fall. :-) Så fina bilder på en mycket nöjd liten kisse.

    Skriv en kommentarMaja 9 okt 20 Maja 9 okt 20-2 Maja 9 okt 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen