Meny

10 okt 2020

Mirja 2020

Hej Katthemmet!

Vill skicka en hälsning från Mirja, en liten skyggis som jag adopterade 2017. Hon fortsätter att utvecklas i rätt riktning och är betydligt mer kavat än tidigare. Hon är jättekelig men fortfarande på sina egna villkor, dvs. när hon ligger på sin favoritstol, då ropar hon på mig och vill att jag ska komma. Hon törs inte hoppa upp till mig ännu, men jag ser att hon funderar på det ibland när jag lockar på henne. 


Om jag varit ute och hon lagt sig i min säng så ligger hon numera kvar om jag sätter mig bredvid. Hon blir fortfarande orolig av plötsliga ljud och rörelse men blir modigare lite i taget. Det är magiskt att se när hon plötsligt vågar hon något nytt, det är jättekul att följa hennes utveckling. 


Några gånger om dagen får hon fnatt och far omkring som en vilde och leker, hon sitter ofta vid ett fönster och tittar ut på fåglar och annat, och så samtalar hon med mig 😊. När jag fick henne skaffade jag en sele för att kunna ta ut henne, jag vet att hon skulle älska att gå ut om jag bodde på ett lugnt ställe på landet eller så. Hon vill ännu inte bli lyft för hon är rädd att bli fasthållen, så jag övar lite i smyg på det när jag kelar med henne på hennes favoritstol och hon är avslappnad. Då får jag hålla i hennes tassar osv., så vi har kommit en bit på väg. Hon trivs bra med tryggheten som innekatt märker jag men det är tydligt att hon är en jäkel på att jaga och hon spanar ofta efter fåglar och blir glad när jag öppnar fönstren på glänt. Hon är en så fin och mysig katt.

Suzanne, volontär 13:54, 12 oktober 2020

Uppdateringar om våra blygare små f.d. gäster är alltid lika roligt att läsa. Mirja har ett fint liv som innekatt och slipper oroa sig för okända faror nu när hon har ett tryggt revir där hon får vara Drottning. <3

    Skriv en kommentarMirja okt 20-2 Mirja okt 20-3 Mirja okt 20 Mirja okt 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen