Meny

10 okt 2020

Sylvestro & Olly - 1 år i nya hemmet!

Hej alla gamla kompisar!

Idag firar vi att vi har bott i vårt eget hem i precis ett år! Extra goda grejer vankades till middag för både oss och våra människor och vi har fått nya leksaker som vi har kvalitetstestat hela dagen. Vi som var så skraja för allting är nu glada, trygga bustroll som gärna vill gosa. Hurra för oss!


Sylvestro & Olly

Suzanne, volontär 11:56, 16 oktober 2020

Ett försenat HURRA för er och era människor!

Åsa 14:30, 16 oktober 2020

Tack! Vi är så väldigt glada för våra fina pojkar och att de verkar trivas så bra. Olly var ju redan en fungerande katt, bara väldigt skygg efter åren som hemlös. Extra roligt är det att Sylvestro, som var så rädd för händer, nu inte kan få nog av gos och klappar. Han är en riktig mattegris och det bästa han vet är att bli klappad till sömn medan matte sjunger vaggvisor :)
En bra sak med detta konstiga Corona-år är att vi haft extra mycket tid att vara med katterna här hemma, det har nog hjälpt dem att snabbare lära känna oss.
Från skyggisar till tryggisar!

Ingrid 20:48, 18 oktober 2020

Eftersom jag fångade in Olly en kall januaridag, och även var den som bokade ut kissarna, blir jag jätteglad att se hur bra de har det nu tillsammans!

Ricardo Abarza 21:14, 18 oktober 2020

Jag blir extraglad att läsa detta och veta om hur bra har Olly i sitt nya hem. Våran Lillo som är säkert hans barn ärnu tvre år gamla och är jätte lik honom... Den var jag som gav mat till de hemlösa katterna på Saltarö varje dag då blir jag glad att de överlevde och har det bra.Hjärtlig tack till alla er alla goda hjärtar. /Hälsningar Ricardo

Åsa 23:16, 18 oktober 2020

Tack Ingrid! Det blev en bra matchning av två väldigt olika individer men som har roligt tillsammans och nu tycker mycket om varandra.

Tack Ricardo! Vilken tur att du räddade de fina Saltarö-katterna. Olly är en mysgubbe. Klappa Lillo från oss.

    Skriv en kommentarSylvestro-Olly okt 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen