Meny

22 dec 2020

Mister & Master

Hej på er alla volontärer!


Det är Floke och Valdis (tidigare Mister & Master) som vill önska er en god jul.Nu ha vi bott snart 5 veckor i vårt nya hem. Första veckan var väldigt jobbig då det var så mycket nytt så vi blev väldigt osäkra och gömde oss mycket.

Men matte hade tålamod med oss och lät oss vara och få göra allt i vår takt. Matte säger att vi är som två nya katter nu på denna korta tid. Det ska bli väldigt kul att fira jul, vi ska få en julgran som ser väldigt spännande ut att klättra i.

Nu gräver vi i alla blommor så matte har fått slutta dom, hänger i tvätten och gardinerna. Och busar med varandra nonstop!


Matte är inte så tokig hon heller, hon har lärt sig våra rutiner nu, så nu vet hon vad vi vill när vi mjauar och jamar efter henne och hon har blivit en riktigt bra passupp. Vi älskar att sova tillsammans i vår korg högts upp på vårt kattträdet. Därifrån ser vi både mattes säng och ut genom fönstret och alla fåglar. 


Jag, Floke (mörkgrå) älskar att ligga på mattes bröst och mysa och leka med min ballong! Jag vill helst inte bli buren så mycket men gärna klappad.


Jag, Valdis (ljusgrå) är lite mer försiktigt men kelar jättegärna med matte efter frukost och middag. Det bästa är att ge pussar på mattes näsa. Och jag älskar att leka med mattes hårsnoddar.


Vi har faktiskt hamnat i ett riktigt bra hem och trivs massa här. Och matte säger att vi knappt fräser längre! Tack till alla er på katthemmet och hjälpte oss innan vi komma till vårt nya föralltidhem. 


God jul på er!

annikki engström 12:08, 23 december 2020

Så härligt ni fått pojkarna! Nu skall ni vara snälla mot matte! Hälsar "er infångare"

    Skriv en kommentarMister-Master dec 20-4 Mister-Master dec 20-3 Mister-Master dec 20 Mister-Master dec 20-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen