Meny

13 feb 2020

Eriond & Belgarion

Hej!

 

Här kommer en hälsning från skyggisbrorsorna Belgarion och Eriond.


Nu har det gått lite mer än 1,5 år sedan de flyttade hem hit och det har gått fint hela tiden trots att Eriond morrade när han klev ur transportburen. Sedan har de blivit gladare vartefter!   De gillar fortfarande inte att bli lyfta och att sitta fast så det tränar vi på, men 15 sekunder i famnen vid bordet är i alla fall ok ;-)


Belgarion är den som pratar mest (första tiden sa ingen av dem ett knyst) och ibland när han leker sjunger han så fint. Han kommer och möter i hallen, tycker om att vara nära och är jättekelig. Sitter jag för länge vid datorn ställer han sig på bakbenen vid stolen och sträcker upp en tass och puttar på mig försiktigt, hur rar som helst. Han älskar att jaga och är otroligt alert och snabb. Eriond är lite coolare, han möter också i hallen bara han råkar vara i närheten! Och så är han väldigt lekfull så ibland får brorsan fly in under möblerna. Han frontar andra katter och rådjur på tomten men är annars väldigt kärvänlig han också och en riktig darling.


De är utomhus på uteplatsen varje dag och ännu hellre på kvällarna förstås, blåser det för mycket skenar de tillbaka in men kolsvart och regnigt går bra! I somras var de ute mest hela tiden och höll efter gräshopporna.         

De är underbara och jag är väldigt glad för dem!


Soliga hälsningar och varmt tack till er alla på katthemmet :-)

Ingela  

Margit, volontär 19:33, 14 februari 2020

Finaste killarna! 🥰 Underbart att i fått ett för-alltid-hem där ni lärt er att lita på människor!

Tihana, volontär 19:49, 26 mars 2020

❤️❤️❤️

Jonna Boström 09:20, 27 mars 2020

Finaste killarna! Kommer aldrig glömma min träning med dem på katthemmet, de ville inte alls veta av mig i början, sen var det kanske lite mysigt att bli kliad ;)

Rebecka 19:18, 14 april 2020

underbart att höra att det går framåt! De var mina små akutkatter för en massa år sen nu. Jag har länge varit lite ledsen över att jag inte lyckades socialisera dem. Kul att ni behöll namnen. :)

    Skriv en kommentar



Eriond-Belgarion feb 20 Eriond-Belgarion feb 20-4 Eriond-Belgarion feb 20-3 Eriond-Belgarion feb 20-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen