Meny

13 feb 2020

Freddan

Hej!

 

Den 14 februari, alla hjärtans dag har Freddan bott hos oss ett år. Han tillhörde de skygga katterna så det fick bli några extra besök innan det var dags att komma till det nya hemmet. Vid besöken låg han bara ihopkrupen på den allra översta hyllan.

 

Väl hemkommen låg han och gömde sig under sängen eller badkaret. Enda gången man kunde komma honom nära var när han fick mat. Då kunde jag klappa honom eftersom han var totalt upptagen av att äta. Men sedan vände det och han är en riktig morsgris som inte kan få nog med gos och kel. Han är även mycket talför och vill ha mycket uppmärksamhet.

 

Jag fick veta att han tydligen bott ute under några år. Min sambo Lars får inte klappa honom. Det får däremot min dotters sambo.

 

Hur som helst ville jag bara berätta att Freddan befinner sig i ett hem där han är älskad och han verkar mycket nöjd!  Bifogar några bilder.

 

Med vänlig hälsing

Pia Hackzell Almgren

Carina 12:29, 14 februari 2020

Hej Pia. Jag var Freddans akutmatte och blir så himla glad att han hittat hem. De första veckorna hos mig såg jag honom inte alls. Han åt och gick på lådan när ingen såg. Men med tiden blev han tryggare och sov i min säng, kurrade och strök sig runt benen. Fint att han fått det bra. Önskar er lycka till i fortsättningen. Ge honom en extra puss från mig.

    Skriv en kommentar



Freddan feb 20-2 Freddan feb 20 Freddan feb 20-4 Freddan feb 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen