Meny

17 mar 2020

Diesel 5

När vi först träffade Diesel var han rastlös och talade högljutt om att han längtade bort. Han sökte ett hem med möjlighet att få gå ut, och så här efter 1,5 månad har han börjat få prova på det. Redan från första dagen gick han runt inomhus som om han alltid bott här, och fann sig snabbt tillrätta. Han verkar trivas alldeles utmärkt och tycka att livet är toppen. Han leker, spinner, äter och gosar. Han är väldigt pratsam och hälsar nästan alltid med jamande och kel när man närmar sig honom. I början blev det promenader i sele, men nu hittar han i området och tar då och då kattluckan ut och leker med sin nya kattkompis Busan från grannhuset, eller smyger i trädgården. Lagom till läggdags kommer han och lägger sig för att lyssna på saga tillsammans med lillhusse. Han är en ovanligt fin, eftertänksam och vänlig katt, och hela familjen är överens om att vi hade stor tur som hittade honom hos er!


Många hälsningar,

Ellinor 

Suzanne,volontär 15:38, 18 mars 2020

Efter en tråkig start på ditt liv har det äntligen vänt, fina Diesel. Det gläder en volontär att höra att alla bitar fallit på plats och jag kan bara önska dig och din familj ett långt och fint liv tillsammans <3

Sofia, volontär och kattchaufför 16:00, 24 mars 2020

Det kändes verkligen som att han var hemma direkt när han kom till er! Perfekta familjen för honom. Önskar er all lycka och ännu mera gos <3

    Skriv en kommentarDiesel 5 mar 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen