Meny

2 mar 2020

Amoreena firar 1 år!

För några dagar sedan var det exakt ett år sedan den skygga skönheten, Amoreena - som numer lystrar till namnet Smulan - kom hem till oss! Hon har med tiden morskat upp sig betydligt, och tillbringar inte alls så mycket tid under närmsta säng som i början. Fortfarande kan hon dock 'sprätta' till och gå och sätta sig under ett bord eller en stol vid höga ljud eller häftiga rörelser. Hon vill inte att man försöker lyfta henne, hon hoppar inte upp i knät, men ligger gärna och myser bredvid när man sitter i soffan. Hon har börjat 'prata' mer och tar kontakt på ett helt annat sätt än tidigare. Sitter också gärna på den breda fönsterbänken i det stora hörnfönstret och kollar läget nere på Rindögatan! 


Hälsningar från Katarina och Jessika   Suzanne,volontär 11:15, 4 mars 2020

Grattis på flyttelsedagen,Smulan! Du kommer glädja mattarna med små framsteg i många år till.<3

    Skriv en kommentarAmoreena feb 20-2 Amoreena feb 20-4 Amoreena feb 20 Amoreena feb 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen