Meny

2 mar 2020

Columbus - snart 10 år i nya hemmet

Hej 

Nu är jag här i gen mår jättebra börjar komma upp i åren var länge sen jag kom till min familj är så underbart att veta att flera får nya familjer o komma till hade tur själv även mina syskon o min mamma fick nya familjer vill säga att Stockholm katthem är et bra ställe med bra folk som jobbar o gör allt för att vi skall trivas nu lite om mig o min kompis tuffsen som  kommer från öland Som hittekatt vi trivs jätte bra tillsammans sover busar o käkar tillsammans nä ville bara höra av mig trevlig dag alla vänner kram.  //Columbus

Suzanne,volontär 11:13, 4 mars 2020

Liten har blivit väldigt stor och stilig. Minns dig från det gamla katthemmet i Västberga, när du bara var en liten plutt <3

Ha ett fortsatt underbart liv tillsammans med Tuffsen!

    Skriv en kommentarColumbus feb 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen