Meny

2 mar 2020

Maya 3 - 1 år i nya hemmet!

Hej,


Vill skicka en liten uppdatering om hur det går för min gulliga och snälla lilla tjej, Maya (Maya 3). Vi träffades första gången i slutet av februari förra året, och Maya flyttade hem till mig i början av mars 2019. Det har gått bra! Redan från första morgonen (efter att ha sprungit runtomkring i lägenheten hela natten), kom Maya och la sig på min bröst. En morgonrutin som vi båda njuter av. 


Maya är väldigt social och kommer och hälsar på alla mina vänner som kommer på besök. Hon är nyfiken på alla, t.om, när jag fick nya spotlights i köket förra veckan, snurrade hon runt installatörens ben och lekte med hans fot.


Fast Maya är social och snäll, har hon inte varit någon knäkatt. Men det ändrades några veckor sedan. Nu kommer hon och lägger sig i mitt knä när jag sitter i soffan och läser. Väldig mysigt.


Ibland är Maya hos mina vänner, om jag åker iväg på semester och kan inte ta henne med mig. Där är det likadant: hon känner sig trygg och vill alltid vara där människorna är. Och leka, det älskar hon. Vi tränar också gå ute i sele.. där finns det förbättringspotential.


Ha det bra! 

Hälsar, Maya och Pia

Suzanne,volontär 11:10, 4 mars 2020

Grattis på "flyttelsedagen" Maya! <3

    Skriv en kommentarMaja 3 feb 20 Maja 3 feb 20-2 Maja 3 feb 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen