Meny

9 mar 2020

Selma 4

Hej! 

Här kommer en liten hälsning från Selma som flyttade hem till oss för lite mer än en månad sen. 

Lilla Semlan, som vi kallar henne, var lite blyg de första dagarna men verkar ha funnit sig väl tillrätta nu! Hon är väldigt nyfiken och social, vill vara med precis överallt, hela tiden och pratar en hel del. Selma leker gärna och länge med sin boll och alla sina andra leksaker. Hon är otroligt gosig och myser gärna i knät i soffan, och på kvällen tar hon direkt sin plats i sängen. Sovmorgon är en favorit och Selma kelar gärna länge i sängen på morgonen. Selma står helt i centrum här hemma och verkar trivas alldeles utmärkt! Vi är så glada att Selma flyttade hem till oss! ❤️

Lena 09:24, 10 mars 2020

Vilken myskisse!

    Skriv en kommentarSelma 4 mar 20-4 Selma 4 mar 20-3 Selma 4 mar 20 Selma 4 mar 20-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen