Meny

29 apr 2020

Minja

Till samtliga volontärer på Stockholms Katthem!


Efter en längre tid av funderingar så besökte vi katthemmet i februari 2019 för att hitta vår föralltidvän. En söt liten ettårig omplaceringskatt som älskade att busa möttes vi då av, och vi kom inte mycket längre in i katthemmet utan vi stannade hos henne resten av vårt besök. Det blev två besök till och det sista besöket sträckte hon på sig och gick lugnt fram till oss och strök sig mot våra händer när hon såg oss. 


Sedan dess har hon fått bo hos oss i Fruängen tills hela lilla familjen flyttade till Telefonplan. Det bästa Minja vet är att få åka ut till landet där hon får sitta ute i sele och titta på alla smådjur som rör sig! Hon är den snällaste och finaste tjejen vi vet och har gjort vår duo till en liten och kärleksfylld familj. Nyligen införskaffades också ett klösträd då vi insåg att hon älskar att klättra upp för något stamliknande och krypa in i små trånga och trygga utrymmen ❤️


Minja vill gärna ligga nära, men sällan i knät eller på en. Hon älskar att lägga sin tass på armen eller i handen i sitt lilla närhetssökande, vilket är ett otroligt charmigt personlighetsdrag ❤️


Önskar er en fin valborg och första maj!


Med vänliga hälsningar, 

Anna Jarl

Suzanne,volontär 15:05, 30 april 2020

Ljuvliga bilder! Vi volontärer önskar familjen en fin valborgshelg.

    Skriv en kommentarMinja apr 20-4 Minja apr 20-3 Minja apr 20-5 Minja apr 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen