Meny

16 maj 2020

Danelle - en uppdatering

Hejsan!

 

Mochi här (tidigare Danelle). Jag har bott hos mina slavar i snart tre år nu och det är väl kanske dags för en liten uppdatering här bland solkatterna.

Min hälsa har inte varit på topp, men di här tvåbentingarna har lagt en hel del energi på att få ordning på mig.

Det började för lite drygt ett år sedan med medial patella luxation på bägge bakbenen, vänster värst, så det har opererats och jag kan med säkerhet intyga att jag inte tycker om veterinärer. Husse har sagt att vi ligger lågt med att operera höger ben tills det blir ett stort problem, än så länge håller sig knät på plats, men dumma veterinären säger att det kommer att börja krångla så vi får väl se när det blir av.

Och i vintras när jag var inne för vaccination så tyckte de att mina tänder var knasiga också, då blev det tandläkaren som konstaterade TR (Forl), så två tänder utryckta för det + att en tand rök på grund av gammal skada så tre totalt, nu har jag återhämtat mig efter det.

Men överlag så har jag det bra här, även om det blir tokigt mycket veterinär besök så tror jag innerst inne att det är för mitt eget bästa. Jag är väldigt skeptisk mot husse, man vet aldrig när han fångar in mig och kör iväg mig till dumma veterinären. Han är ganska pålitlig när han sover, så jag ligger gärna hos honom då, men dagtid är det Matte som gäller….

 

Skickar ett par bilder som bevis på att jag lever och mår bra…

 

//Mochi


Suzanne,volontär 13:36, 20 maj 2020

Tur att husse är pålitlig när han sover i alla fall :-) Fast som 2-bening tycker jag att både din husse och matte verkar vara väldigt pålitliga som betjänter när de ser till att du får all vård du behöver. <3

    Skriv en kommentarDanelle maj 20 Danelle maj 20-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen