Meny

16 maj 2020

Halla

Hej!

Nu är det lite över ett halvår sedan Halla flyttade hem. Hon är en pigg och häftig katt som gärna härjar runt, jagar bollar och "brottas" med oss. Hon är även en extremt lättkränkt dam som vi får sura blickar av när vi använder "hennes" badrum (där även hon har sin toalett) eller sätter oss i soffan när hon ligger där. Att bli kliad i pannan är en stor favorit, men hon kommer sällan självmant fram och kelar, såvida hon inte är hungrig förstås. Hon har blivit en riktig husse-gris och spenderar helst dagarna med husse inne på kontoret, oftast på skrivbordet där hon gjort en koja i ett reflexionsfilter. Det senaste inköpet till hemmet blev en katt-ringklocka med sensor att ha utanför husses kontor, då hon inte räknat ut att man kan jama för att bli insläppt.


Mvh,Linda & Krister

Suzanne,volontär 13:34, 20 maj 2020

Vilken liten bortskämd dam du har blivit :-) Bra jobbat, Halla! Ringklocka var det roligaste jag läst.

    Skriv en kommentarHalla maj 20-2 Halla maj 20-3 Halla maj 20 Halla maj 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen