Meny

5 maj 2020

Epsilon

Idag heter Epsilon "Villekille" och har varit hos mig och den svarta katten Jenkins (som är ett år äldre) i ungefär 5 veckor. Villekille älskar Jenkins. Kärleken är inte helt besvarad utan Jenkins beter sig som om man tvingat en tonåring att umgås med lillebror på 7 år :)


Villekille är fortfarande en katt som inte vill bli klappad eller rörd alls, utom av Jenkins. Han aktar sig noga för mina händer men lägger sig gärna på lagom avstånd i soffan och tittar nyfiket på hur Jenkins väljer att bli klappad.  I övrigt gör han allt som storebror gör efter att ha studerat honom. Det här kommer att ta tid men jag har tid och det gläder mig att han funnit sällskap även om det inte är mitt sällskap som är prio just nu.


Hälsningar,

Maria, Jenkins och Villekille

Suzanne,volontär 12:57, 7 maj 2020

Jag blir litet fuktig i ögonen när jag ser Epsilon/Villekille och Jenkins ihop, och varm i hjärtat när du skriver att du har tid <3

    Skriv en kommentarEpsilon maj 20-2 Epsilon maj 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen