Meny

13 jun 2020

Pippi 2 - snart 10 år i sitt nya hem!

Hej 


Det är jag - före detta Pippi 2

Kärt barn har många namn. Jag kallas numer för gullet, fisen, snuttan, gumman, hjärtat.. och Fröken Larsson om jag gjort något dumt.


För c:a 10 år sedan skickade jag er en läges rapport från fronten med ansökan om förflyttning. Men hörde ni av er gällande en räddningsaktion? Nä den gjorde ni inte!!


Nu har jag acklimatiserat mig och snart bott här i hela 10 år. Äntligen har jag fått styr på dom där tvåbenta varelserna. Det har varit ett hårt arbete att få dessa mindre vetande varelser att göra som jag vill. Och då menar jag hårt arbete. Men tror att jag har fått kläm på det hela.  Dom gullar och fjäskar så det står härliga till. Och gör dom inte det så visar jag bara mitt missnöje. 


Till alla er som ska skickas ut i skyttegravarna. Stå på er. Det blir bättre!


Till er som tar emot oss. Älska oss som vi är. Det är vi värda. Ni kommer att få mycket tillbaka. Vänta bara och se 


Pippi 2/Snutten/Gumman/Hjärtat eller vad man nu kallar mig för 

Anna 14:47, 14 juni 2020

Hejsan!
Vilken härlig berättelse och roligt ordval - tack!
Hälsningar Anna

Ingmarie, volontär 23:21, 15 juni 2020

Men vad roligt att du hör av dig Pippi! Du är en katt som jag inte glömmer! Förutom din häftiga pälsfärg så utstrålade du ett så tydligt missnöje med ett delat boende med en service som inte nådde upp till dina krav! Härligt att du äntligen har fått fason på tjänstefolket där hemma! Lev väl kära Gullgroda!

Ingegerd, volontär 08:57, 26 juni 2020

Jag minns också Pippi, en speciell katt med attityd, kul att höra ifrån henne och att hon har det bra!

    Skriv en kommentarPippi 2 jun 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen