Meny

13 jun 2020

Rutger - 10 år i sitt för-alltid-hem!

Hej alla ni på Stockholms Katthem. Här kommer en väldigt försenad hälsning från mig, Rutger, numera Texas. 


Kan ni tänka er att det nu den 16:e april var 10 år sen jag flyttade ifrån er? Jag är nu 14 år gammal och njuter av livet. Jag bodde under några år i en lägenhet på markplan och även om jag inte verkade intresserad av alla katter som sprang utanför fönstret så sa veterinären att jag var stressad och att det var därför jag slickade av mig pälsen på magen. Några turer till veterinären och några tillfällen med tratt och framförallt en flytt gjorde susen. Sedan nästan 1 år bor jag nu i en lägenhet med innätad balkong. Här spenderar jag den mesta tiden, framförallt nu när värmen har kommit. Även vintertid har jag dock jamat så fort matte har kommit hem så jag får ta en sväng där ute. Förutom att näta balkongen så har fot-folket även delat på min gamla klöspelare och satt upp den på balkongen så jag kan sitta högt och titta på fåglarna, njuta av solen och utsikten. Jag älskar fortfarande att kela och ligger gärna nära, väldigt nära, oavsett om matte sitter i soffan eller sitter vid datorn och arbetar. (Som bilderna klart visar).Jag är så tacksam för de arbete som ni utför och jag är så tacksam för att jag fick ett hem .Ni är guld värda!


Med stora hälsningar, Texas och matte Liza

Anna 14:39, 14 juni 2020

Hejsan alla katt älskare!
Jo, jag undrar hur du löste stressen med hjälp av veterinären (flytten)?
Hade samma erfarenhet för några år sedan.
Hälsningar Anna

Ingmarie, volontär 23:32, 15 juni 2020

Texas, det är så roligt att höra från dig efter många år i ditt egna hem! Måste säga att du ser riktigt intresserad ut vid datorn, förmodar att du är ett stöd för matte! Fortsätt nu att njuta av balkongen!

Maria Thelaus 22:24, 3 juli 2020

Fantastiskt!

    Skriv en kommentarRutger jun 20-3 Rutger jun 20-2 Rutger jun 10

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen