Meny

13 jun 2020

Vaslav & Pavetta

Hej!

Pavetta & Vaslav som numera heter Lovis & Beppe kom hem till oss för ca 6 veckor sedan. Redan på katthemmet förstod vi att de båda var väldigt försiktiga och inte riktigt vana vid snälla människor. Väl här hemma var de ganska tystlåtna den första veckan och gömde sig på de mest underliga ställen. Bakom soffkuddar, långt in under sängarna och inuti kåpan till den öppna spisen.. Så sakteliga började de krypa fram när vi alla sov och levde rövare. De välte saker i köket, bet oss i tårna och busade som bara den. 


Efter en tid började de sova mer på nätterna och var vakna med oss på dagarna till allas vår glädje. Lovis har visat sig vara en riktig akrobat som älskar att leka & jaga med våra småbarn. Beppe är mer av en livsnjutare och ligger gärna högst upp i kattborgen å spanar.


På nätterna nuförtiden lägger de sig gärna tillsammans med vår 4-åring Rue och spinner av välbehag när vi kliar de i nacken. En å annan puss har vi också fått. Beppe & Lovis lever livet! HÄR finns en videosnutt.


Vänliga hälsningar

FamiljenHall

Maria Tobbe Bim Rue

Mia 11:42, 14 juni 2020

Så fint de ser ut att ha det! Underbart :)

Ingmarie, volontär 23:39, 15 juni 2020

Roligt att höra att ert hem har fått mer fart och fläkt! Omställningen kan vara tuff men ni har bevisligen lyckats bra! Önskar er många härliga år tillsammans!

Sofia, chaufför 08:49, 21 juni 2020

Så himla kul att se! Kände direkt att det var rätt hem för dom hos er 😻

    Skriv en kommentarPavetta-Vaslav jun 20-2 Pavetta-Vaslav jun 20-3 Pavetta-Vaslav jun 20-4 Pavetta-Vaslav jun 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen