Meny

28 jun 2020

Brockie

Hej Katthemmet, 


Vår finaste, snällaste Sune (fd Brockie) mår alla tiders och njuter just nu av sommaren i all sin prakt. Sune spenderar mycket av sin tid med sina bästisar, två alldeles för glada hundsyskon och grannens två tjusiga kattjejer. Att husse och matte har jobbat hemma under våren har ju också bara varit bäst! Sune är numera en lite äldre herre, hans expertis är att chilla, men det kan likväl bli fart och fläkt under småtimmarna. Han fullkomligt älskar mat (förutom fetaost), att spana över sitt revir i timmar, att sitta under tak på altanen och lyssna på regn och att klättra i äppelträden i trädgården. Vi älskar vår Sune och hoppas på många år till. 


Kram från husse & matte. 

Suzanne, volontär 13:11, 29 juni 2020

Vi tycker det är så roligt att få uppdateringar från små gäster som haft egna hem länge. Många kissar fastnar i minnet och då blir det extra kul med en uppdatering.

Ha en fortsatt fin sommar, Sune med familj!

    Skriv en kommentarBrockie jun 20 Brockie jun 20-2 Brockie jun 20-3 Brockie jun 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen