Meny

4 jun 2020

Aimie

Hej


Nu har Brita (fd Aimie) bott hos mig i snart sex veckor och vilka framsteg hon har gjort! En blyg liten tjej som nu blivit världens mest nyfikna. Hon hänger gärna efter mig om dagarna och inspekterar allt jag gör. Hon älskar att leka och sitta på fönsterbrädan och titta ut. Gosa har hon fortfarande inte riktigt förstått sig på än och även om hon väldigt gärna äter godis ur min hand, är hon i andra fall väldigt snabb med att markera att hon inte vill bli klappad. Igår nådde vi dock en milstolpe då hon för första gången jamade (visserligen när hon ville ha mat 😂).  Hon ger mig så mycket kärlek och glädje, min fina Brita! 

Suzanne, volontär 13:32, 6 juni 2020

Stora framsteg på kort tid :-) Tids nog kommer hon lita på dig tillräckligt för att tillåta någon liten klapp och kanske t o m sova i närheten av dig.

Ingmarie, volontär 23:01, 15 juni 2020

Härligt att hon redan har landat i sitt nya hem! Måste vara roligt att följa hennes utveckling!

    Skriv en kommentarAimie jun 20 Aimie jun 20-2 Aimie jun 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen