Meny

28 jul 2020

Loredo

Hej!

För ca fyra månader sedan flyttade Loredo ”Lilla Lo” hem till sitt för-alltid-hem. Vi trodde aldrig i vår vildaste fantasi att det skulle gå så bra med honom som det har gjort. De första veckorna satt han under soffan och kom enbart fram när vi sov, men sakta men säkert så blev han modigare och modigare. Det var fantastiskt att få se honom upptäcka saker för första gången såsom se på TV, leka och gosa. Man kunde se i hans ögon att en helt ny värld öppnade sig; kan livet verkligen vara så här underbart?


Det bästa Loredo vet är att gosa, speciellt bli klappad på magen och under hakan och han älskar även sin nyfunna vän ragdoll/persern Signe över allt annat. När han inte hittar henne så springer han runt och jamar ”här är jag” så att hon ska komma och gosa eller leka med honom. Eftersom Loredo aldrig tröttnar på att gosa kan Signe bli lite trött på all kärlek och allt bus han skänker henne, men även hennes liv har förändrats enormt till det bättre och de två är oskiljaktiga.


Loredo tillåter även matte och husse att klippa klorna, bära och kamma honom. Fortfarande blir han rädd när det kommer besök eller om det låter mycket, men även detta blir bättre med tiden då han är väldigt nyfiken. Nu kan han och Signe sitta vid dörrmattan och vänta för att hälsa på matte och husse när de kommer hem och han har vågat hälsa på någon kompis till husse och matte istället för att springa och gömma sig.


Vi är så glada att vi får bo tillsammans med Loredo och kan inte förstå att vi inte alltid gjort det. Han är en älskad familjemedlem och större hjärta än hans får man leta efter.


/Mycket kärlek från Loredo med familj

Maria Thelaus 23:11, 8 augusti 2020

Vilken fin berättelse om Loredo ❤️

    Skriv en kommentar



Loredo juli 20 Loredo juli 20-2 Loredo juli 20-3 Loredo juli 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen