Meny

20 aug 2020

Trista & Tiegan

Hej!

Våra fina Zoya (fd Tiegan) och Sia (fd Trista) fyller 6 år nu i Augusti och vi är så tacksamma att det blev just dom som fick flytta hem till oss i början av december 2014. Zoya som fortfarande är liten som en ungkatt men största matvraket. Spinner högt och med ett kvittrande ljud. Nattar barnen varje kväll och sitter med på en stol vid matbordet vid varje måltid och hoppas på ett litet smakprov. Fantastisk jägare som tar varenda liten insekt som vågar sig in. Jagar gärna tillsammans med matte.Sia som alltid ska ligga mitt i soffan bland familjen, hur trångt den än må vara. Insisterar på att vatten ska drickas direkt från kranen. Skål eller fontän duger icke. Bollar och gos är det bästa som finns. Gosar helst med rumpan rakt upp i människornas ansikte.Världens finaste, snällaste och gosigaste tjejerna. Våra barns absolut bästa vänner. Dom har dessutom fått en jämngammal kattsyster Siri som vi tagit över från mina föräldrar pga allergi.Alla tre förgyller våra liv och önskar att vi får dela många fler år med våra fina missar.

    Skriv en kommentarTiegan-Trista aug 20 Tiegan-Trista aug 20-2 Tiegan-Trista aug 20-3 Tiegan-Trista aug 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen