Meny

29 aug 2020

Norabel & Nicolai - uppdatering

Hej igen,

Nu är det ganska precis ett år sedan vi fick hem våra bustroll och under den tiden har det hänt ganska mycket. Vi flyttade i februari så de har numera tillgång till en innätadbalkong som de uppskattar mycket. De sitter gärna och pratar med fåglarna och kollar vad som händer nere på gården. Luna (Norabel) älskar solen och ligger gärna utsträckt och värmer pälsen medan Nico (Nicolai) tycker det blir för varmt och ligger under utemöblerna istället. 


Luna har gjort stora framsteg och har gått från att vara "fräskatten" till mysprinsessan. Hon ropar på oss när hon tycker hon har fått för lite uppmärksamhet något som hon lärt sig av Nico, så vi har två små pratkvarnar (pip-lisor som vi kallar dem) här hemma. Luna får vi numera gosa och borsta men hon tycker kloklipparen låter otäckt så det jobbar vi fortfarande på. Hon är inte långsint som tur är och tar igen för allt gos hon har missat tidigare i livet. Nico har vi börjat ta ut i koppel på innergården men han är lite för feg för att promenera utan hänger mest på filten med oss än så länge. Vi har jobbat på att socialisera dem så de är framme mer och med oss vilket har gått superbra så nu kommer de gärna och lägger sig i soffan eller stryker sig när vi lagar mat. Tidigare hängde de mest i sovrummet så vi började stänga ute dem för att de skulle se att det inte var så farligt i resten av lägenheten.  De trivs jättebra ihop och jagar ofta varandra runt i lägenheten så mattorna flyger eller tvättar och myser med varandra. Här kommer några härliga bilder på dem!

Gerd, volontär 14:07, 26 september 2020

Tack för uppdateringen om underbara Luna och Nico. Det värmer så att höra att det går så bra för er och dem. Allt gott till er och kissarna framöver.

    Skriv en kommentar



Nicolai-Norabel aug 20-4 Nicolai-Norabel aug 20-3 Nicolai-Norabel aug 20 Nicolai-Norabel aug 20-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen