Meny

7 aug 2020

Zephyr

Hej!
Nu har det snart gått hela 2 månader sedan Zephyr som nu heter Greven flyttat hem så vi tänkte att det var dags att berätta hur det går för honom! Han var blyg i ungefär 2 dagar sedan växte nyfikenheten fram och idag är han både en social och framåt kille som både husse och matte är helt förtjusta i! Hans favoritsaker består av att jaga bollar, gärna runt hela lägenheten i flera varv, bli kliad (helst länge) bakom öronen och äta allt som innehåller kyckling. Han gillar inte att vara själv och kommer direkt efter om man går iväg, han gör oss även gärna sällskap i duschen genom att sitta vid kanten och kolla på. Han har har hittat sina favoritplatser i lägenheten vilket är en av våra köksstolar men även fönsterkarmen där han kan sitta och spana ut. Han berättar när han vill bli kliad eller få uppmärksamhet genom ett ljust ”kurrljud” och genom att sedan böja ned huvudet mot en. Vi båda älskar Greven/zephyr så otroligt mycket och är så tacksamma att han fick bli vår! HÄR finns en videosnutt.


/Zephyrs kattmamma och kattpappa 

Maria Thelaus 23:07, 8 augusti 2020

Så fin!

Ingmarie, volontär 13:36, 9 augusti 2020

Härligt att ni trivs tillsammans! Det är alltid roligt för oss volontärer att få återkoppling från nya hemmet :-)

Tina Hemdal 08:53, 13 augusti 2020

Väldigt passande namn till din fina kisse
Det låter som han fått ett tryggt hem,roligt att han följer med till duschen.
Lycka till

    Skriv en kommentarZephyr aug 20 Zephyr aug 20-2 Zephyr aug 20-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen