Meny

8 sep 2020

Esko

Hej kära vänner!

Vi lovade ju att höra av oss angående Esko. Och så kom Corona  och tiden gick.


Han är svår att fånga på bild vår Sasha också iom att han är helt kolsvart.

Han heter Sasha nu. Men det var svårt att hitta ett namn. Matte kallade honom Esko länge och Lill-matte gör det ibland fortfarande. Matte säger ofta Spattis också iom han fortfarande är lite spattig vid plötsliga ljud och rörelser. Fräsningarna kommer mindre och mindre ofta.


När han kom hem till oss så sökte han skydd under stora sängen. Där låg han mest hela tiden i fjorton dagar förutom när han smög iväg för lite mat och besök på lådan. Sedan började han komma ut på kvällen när Lill-matte somnat och vi vuxna satt oss i soffan. Gick omkring och luktade och tittade och undersökte ett rum i taget. TV:n var mycket underlig. Vi satt ofta kvar lite för sent i soffan och tjuvtittade på honom. Att vi tvåbeningar skiftar färg ( på och av med kläder) var mycket konstigt och lite läskigt i början. Att undersöka saker och peta på Lill-mattes småsaker och busa runt med dem är den bästa leken.


Nu får vi gosa tämligen mycket och Saffran (Tamsyn hos er) och han sover ihop en hel del på dagarna.

Maten är fortfarande det bästa på hela dagen men även här börjar vi se förändringar. All mat i skålen äts inte längre upp på 20 sekunder utan kan sparas till några portioner under en lite längre stund -kanske en halvtimme eller så.


Kramar (och lite fräs)

Suzanne, volontär 16:25, 9 september 2020

En Solkatt, 2 f.d. små gäster :-) Härligt att höra att det går så bra, både med er 2-beningar som med Saffran. Du fick till slut tur i livet Sasha <3

    Skriv en kommentarEsko sep 20-2 Esko sep 20-3 Esko sep 20-4 Esko sep 20

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen