Meny

10 jan 2021

Dunlop

Hej, 


Jag tänkte berätta lite om min katt , som hette Dunlop hos er o som nu heter Sidde hos mig. Det är nu snart 3 månader sen han kom. De första 2 veckorna låg han under badkaret utom på nätterna då han sprang runt  i lägenheten eller gick på lådan. Snart började han äta i köket o pröva lite olika liggplatser. Framstegen har gått väldigt fort tycker jag. Han är nu väldigt kelen, gillar att komma o säga godmorgon, bli klappad o kliad. Är matglad o gillar att jaga  boll som han tar i munnen. Kort sagt , han är väldigt ”go”. Och vi trivs bra tillsammans . Tack för denna fina kisse.                                                       


Hälsningar Eva

Suzanne, volontär 14:10, 12 januari 2021

Tack för att du valde att adoptera Dunlop/Sidde från oss. För varje katt som får ett hem får föreningen möjlighet att hjälpa ytterligare en liten behövande kisse.

Njuter av att se bilderna på honom. Det syns att han trivs med livet!

    Skriv en kommentarDunlop jan 21-4 Dunlop jan 21-3 Dunlop jan 21-2 Dunlop jan 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen